KOMO-keurmerk voor SmartSide® 

SmartSide is dé slimme keus in houten gevelbekleding en nu is SmartSide ook nog eens voorzien van het KOMO-keurmerk.

SmartSide

SmartSide wordt gemaakt van PEFC™ gecertificeerd hout en is voorzien van het SmartGuard systeem. Zo wordt de gevelbekleding beschermt tegen weersinvloeden, vocht en schimmels.

KOMO-keurmerk voor SmartSide

KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit. SmartSide is uitvoerig getest aan de hand van de normen en eisen van het Bouwbesluit. Het Bouwbesluit bevat normen en eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. SmartSide heeft deze reeks van testen doorstaan en mag daarom het KOMO-keurmerk dragen. Zo ben u verzekerd van kwaliteit.

KOMO: belangrijk voor consument én professional 

Het KOMO-certificaat staat voor kwaliteit. Consumenten kunnen met dank aan dit keurmerk snel en eenvoudig zien dat een product voldoet aan de eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Maar ook voor de professional biedt het KOMO-certificaat meerwaarde. Het aanvragen van bouwvergunningen verloopt sneller én met meer succes wanneer in de bouwplannen producten met het KOMO-keurmerk worden gebruikt. 

Lees meer over SmartSide.fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!