Gratis monster

Onderhoudsarme en duurzame gevelbekleding
De trend in de hedendaagse bouw is dat de producten goede constructieve eigenschappen hebben, een lange levensduur en eenvoudig, dus snel, te verwerken zijn. Jumbo voldoet aan alle bovenstaande wensen. Niet voor niets is Jumbo garantie multiplex is een begrip in de branche.

Alleen het beste is goed genoeg

De Jumbo producten zijn opgebouwd uit hoogwaardige hout fineren, die de multiplexplaten hun sterkte en duurzaamheid geven. Bovendien zijn voor alle Jumbo producten uitsluitend eerste klas grondstoffen gebruikt. De fineren zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn verlijmd met speciaal voor Jumbo ontwikkelde lijm. Hierdoor is een duurzaam eindproduct gegarandeerd,

Sterk en licht dus dat scheelt!
Jumbo is een sterk en licht bouwmateriaal en dat brengt natuurlijk voordelen met zich mee. De producten kunnen eenvoudig en snel verwerkt worden. 

Jumbo garantie
Jumbo voldoet aan alle geldende normen, zoals EN 13986, de BRL 1705 en de toepassingseisen vanuit het Bouwbesluit. Maar wij stellen nog hogere kwaliteitseisen. Voor, tijdens en na de fabricage wordt het multiplex onderworpen aan een zeer strenge kwaliteitscontrole door SKH en het eigen fabriekslaboratorium. Toch is het beste controlemiddel nog altijd de harde, dagelijkse praktijk. Al meer dan 25 jaar en elke dag opnieuw bewijst Jumbo multiplex wat kwaliteit is.

Bestekservice
Via NBD online is de bestekservice van Jumbo te raadplegen.   
Om de iXPS bestekservice te gebruiken heeft u de XpS-bestekgenerator 4 nodig. U kunt deze via de link XpS-bestekgenerator downloaden of op de pagina van NBD-Online.nl

2 Producten     Downloads
Jumbo verwerkingskaart pdf  
Jumbo detailtekening boven maaiveld pdf dwg
Jumbo detailtekening aansluiting tegen metselwerk pdf dwg
Jumbo detailtekening aansluiting tegen kozijn pdf dwg
Jumbo detailtekening binnenhoek pdf dwg
Jumbo detailtekening uitwendige hoek pdf dwg
Jumbo detailtekening onderaansluiting bij metselwerk pdf dwg
Jumbo detailtekening onderaansluiting kozijn pdf dwg
Jumbo detailtekening bovendorpel kozijn alu pdf dwg
Jumbo detailtekening bovendorpel kozijn hout pdf dwg
Jumbo detailtekening met dilatatievoeg pdf dwg
prestatieverklaring Jumbo Okoume pdf  
fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!