SmartSide®: de slimme keus in gevelbekleding

SmartSide is de slimme keus in gevelbekleding voor wie op zoek is naar de mooie en natuurlijke uitstraling van hout, maar ook oog heeft voor duurzaamheid. SmartSide wordt gemaakt uit PEFC™ gecertificeerd hout en is bovendien voorzien van het gepatenteerde SmartGuard systeem.

SmartGuard

Het SmartGuard systeem is een speciale behandeling die maakt dat SmartSide bestand is tegen de elementen. Vocht en schimmels maken dan ook geen kans tegen dit duurzame materiaal.

Ongekend duurzaam

SmartSide heeft een lange levensduur en wordt bovendien gemaakt van hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. SmartSide wordt gemaakt uit PEFC™ gecertificeerd hout en voldoet aan de strenge eisen op het gebied van bosexploitatie.

Kleur bekennen

Het assortiment bestaat uit SmartSide planken en diverse afwerkingsprofielen. SmartSide is uit voorraad leverbaar in Crèmewit, Zwart, Antraciet en Groen en kan op bestelling (vanaf 18m²) geleverd worden in elke denkbare RAL- of NCS-kleur.

Lees meer over SmartSide houten gevelbekleding.fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!