Vezelcement gevelbekleding

Vezelcement gevelbekleding is wellicht minder voor de hand liggend dan houten en kunststof gevelbekleding, maar daarom niet minder interessant. Vezelcement gevelbekleding wordt samengesteld uit cellulosevezels en cement. Het belangrijkste voordeel van vezelcement gevelbekleding is de hoge brandveiligheid. De combinatie van de hoge brandveiligheid en minimaal onderhoud maken vezelcement gevelbekleding tot een aantrekkelijke optie.

Shera®

Shera is voorzien van een subtiele houtstructuur, die de gevelbekleding van een luxe uitstraling voorziet. Het Shera assortiment bestaat uit rabat en planken (beiden voorzien van een houtstructuur) en diverse accessoires voor het monteren en afwerken. Zowel het rabat als de planken kunnen op bestelling in elke RAL- of NCS-kleur besteld worden. Het verwerken van het product kan zowel horizontaal, verticaal en zelfs diagonaal. Shera is een zeer brandveilig product en valt dan ook in de hoogste brandklasse (A2).

 

Gevelbekleding kiezen

Wilt u weten welke gevelbekleding het beste aansluit op uw wensen? Gebruik dan de GevelWijzer. U vindt de GevelWijzer onderaan deze pagina. Gevelwijzer

Met de gevelwijzer vindt u direct producten die voor u interessant zijn.

Gevelwijzer


Gevelwijzer

Met de gevelwijzer vindt u direct producten die voor u interessant zijn.

Gevelwijzer
 Vorige Stap Overslaan  
fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!