Dakrandbekleding

Het GevelNet assortiment omvat naast een uitgebreid aanbod aan gevelbekleding eveneens een compleet assortiment houten en kunststof dakrandbekleding.

Houten dakrandbekleding

Houten boeidelen van UniPrime® zijn snel en eenvoudig te verwerken. UniPrime is direct schilderklaar en door de unieke paintlaag is het schilderen van de achterkant niet meer nodig. Zo bespaart u tijd én geld. Bovendien is UniPrime zeer duurzaam. Zo duurzaam dat u 25 jaar garantie krijgt op de boeidelen van UniPrime.

Kunststof dakrandbekleding

Het voordeel van kunststof dakrandbekleding is de hoge verwerkingssnelheid. Het is immers niet nodig om de dakrandbekleding te schilderen. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe dakrandbekleding. Ki-Kern® kan worden gebruikt als gevelbekleding en dakrandbekleding. Zo bent u verzekerd van een mooi eindresultaat dat perfect aansluit op uw wensen. Protex® en Profort+® sluiten perfect aan op de gevelbekleding van deze merken.

Dakrandbekleding kiezen

Wilt u weten welke dakrandbekleding het beste aansluit op uw wensen? Gebruik dan de GevelWijzer. U vindt de GevelWijzer onderaan deze pagina. 
Gevelwijzer

Met de gevelwijzer vindt u direct producten die voor u interessant zijn.

Gevelwijzer


Gevelwijzer

Met de gevelwijzer vindt u direct producten die voor u interessant zijn.

Gevelwijzer
 Vorige Stap Overslaan  
fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!