Nieuwe formaten voor UniPrime platen én boeidelen

  


Het UniPrime assortiment is nog altijd het meest uitgebreide in haar soort. En dit assortiment gaan we verder uitbreiden en vernieuwen, met langere boeidelen en nieuwe (grote) plaatmaten, waarnaar een groeiende vraag is in de markt.

UniPrime beschikt over zeer unieke kwaliteiten en met deze uitbreiding en vernieuwing van het assortiment kunt u – in deze tijd waarin de bouw sterk aantrekt – nog succesvoller zijn met uw verkoop.

UniPrime platen nu in grootformaat 310 x 122cm
Vanaf heden introduceert UniPrime de grote plaatmaat 310 x 122 cm en deze zal binnenkort de huidige afmeting 310 x 153 cm gaan vervangen. Deze nieuwe maat is uniek op de markt en is verkrijgbaar in 4 diktes: 10, 12, 15 en 18 mm.


UniPrime boeidelen ook in 500 cm
Ook nieuw in het assortiment (naast de reeds bestaande 250 én 400 cm boeidelen) zijn de 500 cm lange, duurzame hardhouten boeidelen. Deze zijn verkrijgbaar in 5 breedtes: 20, 25, 30, 35 en 40 cm.

Waarom kiezen voor UniPrime?
UniPrime is dé enige paintplaat welke gemaakt is van duurzame hardhoutfineren en deze fineren vallen in duurzaamheidsklasse II. Door zijn laag opbouw ontstaat een zeer vlakke plaat die in combinatie met de speciaal ontwikkelde MDO-coating (waarin reeds een grondverf verwerkt is)  zorgt voor een super glad oppervlak dat zich eenvoudig laat afschilderen. Wist u trouwens dat UniPrime als enige paintplaat niet aan de achterzijde afgewerkt hoeft te worden? Dat scheelt u tijd én geld!

KOMO en garantie
Neem geen risico’s en kies voor zekerheid: gebruik uitsluitend UniPrime. Om u extra zekerheid te geven is UniPrime: KOMO en FSC gecertificeerd. UniPrime wordt standaard geleverd met 15 jaar garantie en de boeidelen zelfs met 25 jaar garantie!

 fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!