Ontdek de mogelijkheden van ModiWood®

Houten gevelbekleding is door de natuurlijke uitstraling zeer geliefd. ModiWood is thermisch gemodificeerd hout en daardoor extra duurzaam. 

Thermisch gemodificeerd hout

Met thermisch modificeren wordt bedoeld dat het hout afwisselend wordt verhit en afgekoeld om deze duurzame eigenschappen te verkrijgen. Thermische modificatie is een milieuvriendelijk proces dat zonder het gebruik van chemicaliën wordt uitgevoerd.

 

ModiWood

Het ModiWood assortiment omvat verschillende producten en uitvoeringen. ModiWood is o.a. verkrijgbaar in een geborstelde en geschaafde uitvoering. ModiWood Clear is thermisch gemodificeerd radiata pine: dit hout wordt gekenmerkt door een fluweelzachte uitstraling zonder knoesten. 

ModiWood Colour

Het ModiWood Colour assortiment bestaat uit geborsteld ModiWood met een krachtige en natuurlijke uitstraling en is op bestelling (vanaf 53m2) in iedere gewenste RAL- of NCS-kleur verkrijgbaar. Het materiaal is voorzien van een speciale coating die een duurzaam eindresultaat garandeert.

ModiWood XL

ModiWood XL is verkrijgbaar als extra breed Zweeds en Fins rabat. ModiWood XL Zweeds rabat is verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Antraciet. ModiWood XL Fins rabat is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op bestelling kan ModiWood XL in iedere gewenste RAL- of NCS-kleur geleverd worden.

Brandvertragend ModiWood FR

ModiWood is eveneens verkrijgbaar met Brandklasse B. Brandvertragend ModiWood FR combineert de eigenschappen van ModiWood en de schoonheid van hout met een eco brandvertrager.

Ontdek de mogelijkheden van ModiWood

ModiWood is een product met ongekende mogelijkheden. ModiWood is ook verkrijgbaar als ModiWood Plank en Vlonderdeel. ModiWood Plank kan worden gebruikt voor het maken van houten meubels. ModiWood Raw kan op bestelling worden geleverd. Het ruwe materiaal kan worden verwerkt en bewerkt voor diverse toepassingen.  

Lees meer over ModiWoodfetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!