Protex®: het beste van twee werelden

 Protex heeft de uitstraling van hout en verwerkt als hout, maar heeft de duurzaamheid van kunststof gevelbekleding. Protex biedt u het beste van twee werelden.

Opbouw

Protex bestaat uit een door-en-door gekleurde massieve kern bekleed met Renolit-folie, voorzien van een subtiele houtnerfstructuur. Protex kan verwerkt worden zoals hout en kan zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht. Het materiaal kan met open voeg worden verwerkt.

Sponningmodel

Protex is uitgevoerd in het sponningmodel. Het product kan onzichtbaar worden bevestigd. Zo wordt de gevel niet langer ontsierd door zichtbare schroeven en nagels.

Assortiment

Het Protex assortiment bestaat uit verschillende kleuren en dessins en koppelstukken. Het afwerken van de kopse kanten is door de unieke opbouw niet nodig. Protex kan (indien gewenst) met een kantenlak worden geschilder. Het assortiment omvat echter ook bijpassende afwerkingsprofielen.

Protex is op aanvraag verkrijgbaar in elke gewenste Renolit-skleur.fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!