GevelNet aanwezig op Renovatie & Transformatie

Fetim is van 12 t/m14 april aanwezig op Renovatie & Transformatie in Den Bosch. Renovatie & Transformatie is het nationale platform voor duurzame vernieuwingen in bouw en vastgoed.

GevelNet

Fetim zal op Renovatie & Transformatie aanwezig zijn om het assortiment duurzame gevelbekleding van GevelNet aan het publiek te presenteren. Verschillende producten, zoals ModiWood® en het onlangs geïntroduceerde Profort+®, zullen op de stand worden gepresenteerd.

Compleet assortiment gevelbekleding

Het GevelNet assortiment bestaat uit verschillende soorten gevelbekleding en dakrandbekleding. GevelNet heeft zowel houten, kunststof als vezelcement gevelbekleding in haar assortiment. Het assortiment dakrandbekleding bestaat uit houten en kunststof dakrandbekleding.  

Advies

Het team van Fetim staat deze dagen voor u klaar om al uw vragen over duurzame gevelbekleding te beantwoorden. Heeft u vragen over gevelbekleding? Kom dan gerust langs op onze stand.

Bezoek de stand

Bezoek de stand van Fetim (5.C030) voor advies en informatie over duurzame en onderhoudsarme gevelbekleding. fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!