Tiny House: een klein huis met een grootse visie

Tiny Houses zijn kleine woningen met een grootse visie: leven met minder spullen en meer oog voor duurzaamheid en het milieu.

Tiny House op Hollandse bodem

Tiny Houses zijn in Amerika een begrip, maar ook op Hollandse bodem beginnen de eerste Tiny Houses vorm te krijgen. Het concept spreekt ook in Nederland verschillende doelgroepen aan. De Telegraaf besteedde onlangs aandacht aan het duurzame fenomeen, dat hard op weg is om de wereld te veroveren.

Marjolein in het klein

Het Tiny House van Marjolein staat trots vermeld in het artikel van De Telegraaf en daar zijn we als Fetim Group trots op. Het Tiny House van Marjolein is bekleed met ModiWood; duurzame houten gevelbekleding, gemaakt van thermisch gemodificeerd hout.

ModiWood

ModiWood wordt gemaakt van thermisch gemodificeerd hout. Het proces van het verhitten en afkoelen van het hout geeft het hout extra duurzame eigenschappen. Het maken van een duurzaam product begint met het gebruik van duurzame materialen. ModiWood wordt dan ook gemaakt van PEFC™ gecertificeerd hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Fetim Group

“Fetim Group hecht waarde aan het creëren van duurzame en onderhoudsvriendelijke producten. We leveren dan ook graag een bijdrage aan nieuwe initiatieven en concepten met oog voor duurzaamheid. Marjolein kwam als pionier op het gebied van Tiny Houses in Nederland langs voor het uitzoeken van duurzame gevelbekleding voor haar kleine droomhuis en dat zagen we als een mooie kans om een bijdrage te leveren aan meer aandacht voor duurzaamheid. Fetim Group is dan ook de sponsor van de gevelbekleding van ‘Marjolein in het klein’. Zo hopen we samen meer aandacht voor duurzaamheid te creëren.” verklaart Prospèr Vermeulen, product manager. fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!