Geheel vernieuwd Ki-Kern assortiment - FSC gecertificeerd

 


 
Het Ki-Kern assortiment is geheel vernieuwd; ruim 40 vernieuwde decoren die afgestemd zijn op de huidige trends. En uniek is dat het gehele assortiment FSC gecertificeerd is waar bij andere merken dit veelal alleen op aanvraag is. Momenteel zijn 2 decoren uit voorraad leverbaar in Brandklasse B, de overige decoren zijn bestelbaar in deze klasse. De decoren zijn ingedeeld in kleurgroepen zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken.

Ki-Kern & Montage
Voor de zichtbare montage zijn alle Ki-Kern Torx snelmontage kleurkopschroeven gematcht met het nieuwe assortiment. Daarnaast bestaat er een glansgraad die overeenkomt met de platen, uitgevoerd in RVS A4 kwaliteit. Deze kwaliteit geeft ook in gebieden met een verhoogde zoutaantasting (kust) extra veiligheid. Voor onzichtbare bevestiging is het Ki-Kern Lijmsysteem beschikbaar dat bestaat uit een Lijmkit, Primer, Tape en Cleaner.

KOMO & Garantie
Het complete assortiment wordt in FSC met een KOMO certificaat geleverd. Er zit 10 jaar uitgebreide garantie op het Ki-Kern assortiment.

Ki-Kern & GevelNet website:
De brochure is vernieuwd, klik hier om deze te downloaden. Bijbehorende technische documentatie en 10x15cm product samples zijn via de website aan te vragen.


fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!