Over ons

GevelNet biedt een compleet programma gevelbekleding voor de particulier en de professional. Het programma heeft een oplossing dat aansluit bij elke gevelsmaak en gevelsituatie. 

Praktisch
De GevelNet producten zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook nog eens stuk voor stuk doordacht en slim vorm gegeven. Of u nu op zoek bent naar een milieuvriendelijk, een brandveilig of een onverwoestbaar product; u vindt het hier. 

Duurzaam
Alle producten zijn duurzaam, hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm. Niet voor niets wordt op ieder product garantie gegeven. Bovendien zijn alle producten KOMO en CE gecertificeerd. Dat is wel zo vertrouwd.

Juiste advies
Het GevelNet assortiment omvat alle soorten gevelbekleding: hout, kunststof en vezelcement. Hierdoor garandeert GevelNet een onafhankelijk advies, welke volledig past bij uw wensen.

Met recht kan worden gezegd: GevelNet: de top in duurzame gevelbekleding.

GevelNet is een initiatief van Fetim en maakt onderdeel uit van de Fetim Group. 
Fetim is een internationaal handelshuis gespecialiseerd in sourcing, inkoop,marketing, logistiek en verkoop van producten voor professionele afnemers en doe-het-zelf ketens in Europa. Fetim beschikt over een brede expertise op het gebied van materialen zoals hout, metaal, glas en plastic welke de basisvormen van onze uitgebreide productrange. Meer weten? Klik hier.

Ook op NBD-online vindt u onze producten en bestekservices van diverse Gevelnet.nl producten 

Disclaimer
Gevelnet besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Gevelnet is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.
Auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten
De GevelNet website bevat informatie, afbeeldingen, foto's, logo's, video's, producten en reclame, deze zijn en blijven eigendom van de Fetim Group. Dit materiaal is beschermd tegen gebruik van onbevoegden door auteursrecht en handelsrecht. Er is geen enkel recht dat u wordt toegewezen om de materialen te gebruiken. U mag niet reproduceren, gedeeltelijk of geheel (met uitzondering van prive of persoonlijk gebruik en niet commercieel gebruik), publiceren, verzenden, geheel of gedeeltelijk wijzigen of verkopen van de materialen op de site.

Kleuren getoond op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid. Gebruik als referentie daarom altijd een kleurmonster.

 fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!