7 juni 2017

Geheel vernieuwd Ki-Kern assortiment FSC gecertificeerd

Ki-Kern, de top in plaatmateriaal, heeft een geheel vernieuwd FSC gecertificeerd assortiment. Download de nieuwe brochure of vraag een sample aan.
9 mei 2017

Nieuwe formaten voor UniPrime platen én boeidelen

Het UniPrime assortiment is nog altijd het meest uitgebreide in haar soort. Dit assortiment gaan we verder uitbreiden en vernieuwen, met langere boeidelen en nieuwe (grote) plaatmaten, waarnaar een groeiende vraag is in de markt.
6 juli 2016

ModiWood in HoutWereld

Fetim Group leverde het ModiWood voor het Tiny House van Marjolein Jonker. HoutWereld maakte een rapportage over Tiny House movement.21 juni 2016

KOMO-keurmerk voor SmartSide

SmartSide is dé slimme keus in houten gevelbekleding en nu is SmartSide ook nog eens voorzien van het KOMO-keurmerk.27 mei 2016

Tiny House: een klein huis met een grootse visie

Tiny Houses zijn kleine woningen met een grootse visie: leven met minder spullen en meer oog voor duurzaamheid en het milieu. Gevelbekleding van ModiWood past perfect in dat concept.

13 mei 2016

Protex: het beste van twee werelden

Protex heeft de uitstraling van hout en verwerkt als hout, maar heeft de duurzaamheid van kunststof gevelbekleding. Protex biedt u het beste van twee werelden.


12 april 2016

Ontdek de mogelijkheden van ModiWood

Houten gevelbekleding is door de natuurlijke uitstraling zeer geliefd. ModiWood is thermisch gemodificeerd hout en daardoor extra duurzaam. 22 maart 2016

GevelNet aanwezig op Renovatie & Transformatie

Fetim is van 12 t/m14 april aanwezig op Renovatie & Transformatie in Den Bosch. Renovatie & Transformatie is het nationale platform voor duurzame vernieuwingen in bouw en vastgoed.


21 maart 2016

SmartSide: de slimme keus in gevelbekleding

SmartSide is de slimme keus in gevelbekleding voor wie op zoek is naar de mooie en natuurlijke uitstraling van hout, maar ook oog heeft voor duurzaamheid.


18 maart 2016 

Natuurlijk. Naturetech®

Naturetech wordt gemaakt van duurzame producten, is milieuvriendelijk, duurzaam en geeft een betrouwbaar en mooi eindresultaat.  


11 maart 2016

GevelNet introduceert Profort+  

GevelNet introduceert Profort+: dé onderhoudsarme gevelbekleding gemaakt van 90 procent gerecyclede kunststoffen. Profort+ voorziet daarmee in de vraag naar duurzame bouwmaterialen. fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!