Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding is geliefd om de mooie en natuurlijke uitstraling. Houten gevelbekleding is door moderne middelen en technieken, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een thermoplastische verflaag of het thermisch modificeren van het hout, bovendien duurzaam en onderhoudsarm.

Het GevelNet assortiment bestaat uit de volgende producten:

ModiWood

ModiWood is thermisch gemodificeerd hout dat door het proces van verhitten en afkoelen extra duurzame eigenschappen krijgt. Het afwisselend verhitten en afkoelen van het hout zorgt dat de hars uit het hout wordt verwijderd. Het hout zal door dit proces minder gaan werken en dat maakt deze houten gevelbekleding extra duurzaam. Het proces van thermisch modificeren gebeurt volledig zonder het gebruik van chemicaliën. Bovendien wordt ModiWood gemaakt van PEFC™ gecertificeerd hout.

ModiWood

Het ModiWood assortiment omvat eveneens de collectie ModiWood XL. Het ModiWood XL rabat is breder dan het standaard Zweedse of Fins rabat en zorgt daarmee voor een robuuste uitstraling.

ModiWood Colour

Het ModiWood Colour assortiment is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan (vanaf 53 m2) bovendien besteld worden in iedere gewenste RAL- of NCS-kleur.

Brandvertragend ModiWood FR

Brandvertragend ModiWood FR (Fire Retardant) is behandeld met een eco brandvertrager en een goede keuze voor wie niet alleen oog heeft voor mooi en duurzaam materiaal, maar ook voor veiligheid.


Naturetech®

Naturetech wordt gemaakt van FSC® gecertificeerde houtvezels en afgewerkt met een toplaag, die is voorzien van een natuurlijk ogende houtstructuur. Naturetech is afgewerkt met een thermoplastische verflaag die het product onderhoudsarm maakt.


Smartside®

Houten gevelbekleding van SmartSide is niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar bovendien leverbaar in elke gewenste kleur. Op bestelling (vanaf 18m2) kan SmartSide in iedere RAL- of NCS-kleur geleverd worden. SmartSide is voorzien van het gepatenteerde SmartGuard systeem dat het product beschermt tegen de elementen. Vocht en schimmels maken dan ook geen enkele kans tegen dit ongekend duurzame materiaal. SmartSide wordt gemaakt van FSC® gecertificeerd hout.


FSC®/PEFC™ gecertificeerd hout 

GevelNet biedt u niet voor niets de top in duurzame gevelbekleding; het assortiment houten gevelbekleding bestaat uit producten die zorgvuldig zijn geselecteerd en gemaakt worden van FSC® of PEFC™ gecertificeerd hout. 

Gevelbekleding kiezen

Wilt u weten welke gevelbekleding het beste aansluit op uw wensen? Gebruik dan de GevelWijzer. U vindt de GevelWijzer onderaan deze pagina. 

 
Gevelwijzer

Met de gevelwijzer vindt u direct producten die voor u interessant zijn.

Gevelwijzer


Gevelwijzer

Met de gevelwijzer vindt u direct producten die voor u interessant zijn.

Gevelwijzer
 Vorige Stap Overslaan  
fetim group logo

Hulp nodig?

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste materialen? Neem contact op met de professional van Fetim!